Search
Close this search box.

Fanorama megabubble

väri sattumanvarainen

8,40

15 varastossa

Fanorama megabubble

SKU 33002251 Osasto

Kuvaus

Uudenlainen ja upea kokoontaittuva kuplasauva, joka aukeaa kahvaa puristamalla. Viuhkaa heilauttamalla saa luotua upeita, suuria kuplia. Fanorama Megabubble on viuhkamainen uusi saippuakuplasauva. Se on pakattu koeputkeen, joka sisältää 100 ml kuplanestettä. Kasta vain viuhka koeputken nesteeseen, avaa ja käytä! Saippuakuplaviuhkaa voi käyttää aina uudelleen ja uudelleen, ja koeputken voi täyttää millä tahansa kuplanesteellä.

Ilman täyttyy hersyvästä naurusta ja riemunkiljahduksista. Ympäriinsä leijailevat valtavan suuret saippuakuplat näyttävät taianomaisen kauniilta: ne kimaltelevat sateenkaaren väreissä ja liikkuvat kevyesti ilmavirran mukana. Saippuakuplat ilahduttavat niin pieniä kuin isompiakin, ja niiden seuraaminen, puhaltelu sekä poksauttelu luo ajattoman ihanaa iloa päivään. Vain pieni kädenheilautus tai puhallus, ja kuplia tulee aina vain lisää. Ihanaa!

Saippuakuplat tuovat herkkää kauneutta myös juhlaviin hetkiin. Tuoreen hääparin päälle heitetyn riisin sijaan kauniit saippuakuplat ovat suloinen vaihtoehto. Ilmassa leijuvat upeat kuplat eivät täytä kampausta tai vaatteiden jokaista koloa, vaan häviävät kuin itsestään – ne luovat myös valokuviin ainutlaatuista keveyttä.

Uusi suosikki – sopii kaikenikäisille aina pienistä lapsista alkaen, myös valokuvaaville & snäppääville teineille sekä edelleen aikuisille. Iloa, kauneutta ja leikkisyyttä päivään!