Happy Little Dinosaur Peruspeli

32,00

4 varastossa

Happy Little Dinosaur Peruspeli

SKU 363315 Osasto

Kuvaus

Viime aikoina on tuntunut siltä kuin me kaikki olisimme putoavia meteoriitteja vältteleviä dinosauruksia.
Tässä pelissä tehtävänäsi on vältellä elämän pieniä katastrofeja. Saatat joutua kuumaan laavakuoppaan tai tulla dinodeittisi jättämäksi, mutta se dinosaurus, joka selviytyy vastoinkäymisistä, voittaa koko pelin!

Happy Little Dinosaur -pelissä ensimmäisenä 50 pistettä saavuttanut, tai viimeisenä jäljellä oleva dinosaurus, voittaa pelin. Jokaisen kierroksen aikana esille käännetään katastrofikortti, josta paljastuu jokin seuraavista: luonnonkatastrofi, saalistaja tai tunne-elämän katastrofi. Jokainen pelaaja pelaa pistekortin kerätäkseen pisteitä ja välttääkseen katastrofin.

Ole tarkkana välttääksesi elämän pienet katastrofit ja naura, kun ne kiusaavat vastapelaajiasi. Jos keräät kolme saman tyypin katastrofikorttia tai kolme eri tyypin katastrofikorttia, joudut pois pelistä. Pistekorteissa on aseita, koruja ja onnenkaluja, joita voit käyttää pisteiden keräämiseen ja katastrofien välttämiseen. Pistekorttien arvo on 0-9. Arvoa käytetään pisteiden laskemiseen kierroksen lopussa. Voit käyttää Instant-korttia pelin eri vaiheissa kääntääksesi tilanteen eduksesi tai välttääksesi dinosauruksesi varman kuoleman.

Pelaajien laudoilla on dinosauruksen ominaisuudet, pakoreitti, jolla lasketaan pisteet, sekä katastrofialue, jolle kerätään katastrofikortit. Onnistutko välttämään katastrofit? Tuletko esihistoriallisen valaan syömäksi? Siitä päättävät kortit.

Pelilaatikko sisältää 97 korttia, 4 pelaajalautaa, 4 dinosaurusnappulaa ja sääntökirjan.

2-4 Pelaajaa
30-60 Minuuttia
8+ Vuotta