Search
Close this search box.
Ale!

Oh Sh#t!

10,32

Varasto loppu

Kuvaus

Oh s#!? Pitikö tässä näin käydä? Myöhästyit bussista ja astuit koiran läjään. Mutta onneksi sentäs ei käynyt yhtä pahasti kuin Irmalle, jonka tandem-laskuvarjokokemus päättyi lomamatkalla kaktuspuskaan.

Oh S#!? (Oh Shit) (tai aikaisemmalta nimeltään No thanks!) on yksinkertainen mutta hauska peli 3-7 pelaajalle. Säännöt ovat yksinkertaiset. Omalla vuorollasi joko otat esillä olevan ikävää tilannetta kuvaavan kortin (sekä sen päällä olevat chipit) tai laitat kortin päälle chipin etkä ota korttia itsellesi. Siinä se.

Valinnan teko ottamisen tai jättämisen välillä ei ole kuitenkaan ihan niin itsestäänselvää. Pelissä kun kilpaillaan pienimmän pistesaaliin saamisesta. Jokainen kortti kun on oman numeronsa (3-35) verran miinusta. Toisaalta jos olet ottanut sarjan peräkkäisten numeroiden kortteja, vain pienin niistä lasketaan miinukseksi. Kortit ovat siis eri arvoisia eri pelaajille, eikä niitä ”en tahdo korttia”-chippejäkään ole kuin kourallinen. Jossain kohdassa kaikkien on otettava kortti ja sen päällä olevat chipit.

Tässä siis hauska ja nopeatempoinen peli vähän isommallekin porukalle!