Search
Close this search box.

Scout

23,90

12 varastossa

Scout

SKU LPF7400 Osasto

Kuvaus

Scout on erikoinen korttipeli. Pelistä on tullut ilmiömäisen suosittu ja se on levinnyt kulovalkean tavoin pelaajien keskuudessa.

Sinut on yllättäen nimitetty sirkustirehtööriksi. Järjestä esiintyjiesi avulla esitys, jolle kilpailijasi kalpenevat! Tiimisi jokaisella jäsenellä on oma erityistehtävänsä. Täydennä esityksesi puutteita houkuttelemalla lisää esiintyjiä muista sirkusseurueista! Jo yhdenkin sopivan esiintyjän lisäys saattaa aiheuttaa häkellyttävän ketjureaktion, jonka avulla esityksestäsi tulee niin huikea, etteivät muut pysty sitä päihittämään. Yritätkö selviytyä nykyisillä esiintyjilläsi? Vai odotatko, että saat houkuteltua uusia?

Tässä ihanan värikkäässä tikkipelissä on suuri merkitys käsikorttien järjestyksellä. Korttien järjestystä ei saa missään vaiheessa muuttaa, mutta koska jokaisessa kortissa on kaksi lukua, pelattavia vaihtoehtoja on heti enemmän. Pidä silmällä miten saisit parhaimmat vierekkäiset kortit esitettyä. Joskus välistä on pelattava heikompi kortti pois, tai houkuteltava juuri se oikea kortti täydentämään setti vahvaksi.

Pelaajien tavoitteena on voittaa mahdollisimman monta tikkiä pelien aikana ja saada paras show aikaan.

Sisältö:
45 korttia
5 tehotoimintomerkkiä
23 houkuttelumerkkiä
30 pistemerkkiä
1 aloittajamerkki
säännöt suomeksi, ruotsiksi, tanskaksi ja norjaksi