Search
Close this search box.

Sequence

34,00

18 varastossa

Sequence

SKU GOL7002 Osasto

Kuvaus

Sequence Goliath Gamesilta – Jännittävä strategiapeli koko perheelle!

Sequence-pelissä tavoitteena on olla ensimmäinen pelaaja, joka saa kaksi viiden pelinappulan riviä pelilaudalle. Tämä peli yhdistää taktiikkaa, oikeaa ajoitusta ja hieman onnea luodakseen todella viihdyttävän pelikokemuksen.

Pelaa kortteja ja aseta vastaavia pelinappuloita pelilaudalle luodaksesi rivisi. Ole kuitenkin varovainen jätkien kanssa, sillä jotkut niistä voivat antaa sinulle etuja, kun taas toisia voi käyttää vastustajien pelinappuloiden siirtämiseen. Mitä pidemmälle peli etenee, sitä intensiivisemmäksi taistelu oikeiden yhdistelmien luomisesta muuttuu. Sequence on seurapeli, joka tarjoaa yllätyksiä ja vaatii sekä strategista ajattelua että nopeaa toimintaa.

Peli sisältää pelilaudan, 104 sequencekorttia ja pelinappuloita eri väreissä. Säännöt ovat helppoja ymmärtää, ja peliä voi pelata 2-12 pelaajaa. Suositusikä on 7 vuodesta alkaen, ja peliaika vaihtelee 10-30 minuutin välillä pelaajien strategioiden ja päätösten mukaan.

Osta Sequence Goliath Gamesilta tänään ja nauti jännittävästä pelikokemuksesta yhdessä perheen ja ystävien kanssa!

Suositusikä: 7 vuodesta alkaen | Pelaajien määrä: 2-12 | Peliaika: Noin 10-30 minuuttia | Sequence – Strateginen ja viihdyttävä peli koko perheelle!
Tuotenumero: 5714293000313
Tuotemerkki: Asmodee
Ikä: +7 Vuosi