Splendor Duel

29,50

6 varastossa

Splendor Duel

SKU 100218 Osasto

Kuvaus

Astuppa jalokivien lumoavaan maailmaan Splendor Duelin kanssa! Astu mestarin jalokiviseppien saappaisiin ja luo korkealaatuisia ja uskomattomia taideteoksia. Luomuksesi on tarkoitettu renessanssin monarkeille ja muille mahtaville johtajille, ja ne eivät vain lisää arvoasi, vaan myös täyttävät taskusi kullalla. Mutta kuten jokaisessa suuressa tarinassa, sinulla on kilpailija – yhtä kunnianhimoinen ja taitava vastustaja – ja nyt on aika osoittaa erinomaisuutesi ja arvosi!

Splendor Duel – Kiehtova kilpailu jalokivien loistosta

Tämä poikkeuksellinen strateginen lautapelin sensaatio on suunniteltu 10-vuotiaille ja sitä vanhemmille pelaajille. Täydellinen kahden taitavan vastustajan välisiin duelleihin, Splendor Duel tarjoaa uskomattoman pelikokemuksen vain 30 minuutissa. Sukella jalokivien, taktiikan ja ylivoiman maailmaan, jossa jokainen siirto on merkityksellinen.

Kohokohdat:

Luo mahtavia jalokiviä, jotka hurmaavat renessanssin mahtavimmat johtajat. Haasta kilpailijasi eeppisessä kunnian ja vaurauden taistelussa. Täydellinen kahdelle pelaajalle, sopii 10-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Koe taktisen jännityksen vain 30 minuutissa.

Valmistaudu kudomaan taktiikan ja kauneuden lankoja samalla kun yrität ylittää kilpailijasi tässä unohtumattomassa jalokivitaiteilukilpailussa. Splendor Duel on enemmän kuin vain lautapeli – se on matka eleganssin, taidokkuuden ja kilpailun aikaan. Kuka nousee jalokiviseppien mestariksi? Osoita ylivertaisuutesi ja tee ensimmäinen siirtosi kohti voittoa jo tänään!

Sääntökielet: Ruotsi, norja, suomi, tanska

Tuotenumero: 3558380100218
Tuotemerkki: Splendor
Ikä: +10 Vuosi