Search
Close this search box.
Ale!

The Mind

10,80

13 varastossa

Kuvaus

The Mind on erikoinen mentalismiharjoituksen ja korttipelin yhdistelmä jossa pelaajat tekevät yhteistyötä mieltensä voimalla.

The Mind pelissä pakassa on kortit jotka sisältävät numerot yhdestä sataan. Ensimmäisellä kierroksella pelaajilla on kädessään yksi kortti, toisella kierroksella kaksi ja niin edelleen. Pelaajien tehtävänä on yrittää pelata kortit kädestään nousevassa numerojärjestyksessä pöydälle: tässä on kuitenkin jujunsa sillä pelaajat eivät saa keskustella keskenään tai vaihtaa tietoa korteistaan muutenkaan. Vuorojärjestystä ei ole eli pelaajat voivat pelata korttinsa aina halutessaan.

Jos joku pelaajista pelaa kädestään suuremman numeron kuin mitä muille pelaajilla on kädessään, pelaajat heittävät pois kaikki pelattua korttia pienemmät kortit ja menettävät yhdessä yhden ”elämän”. Kun pelaajat onnistuvat pelaamaan korttinsa oikeaan numerojärjestykseen he siirtyvät seuraavalle kierrokselle ja saavat pelin edetessä erilaisia bonuksia onnistumisestaan jotka auttavat tulevilla kierroksilla. Pelaajat voivat saada esimerkiksi heittotähtiä jotka auttavat pattitilanteissa: jos pelaajat päättävät käyttää heittotähden, he saavat heittää pienimmän kortin kädestään pois jonka jälkeen peli jatkuu normaalisti.

Pelaajat voittavat yhdessä jos he selviävät viimeisen kierroksen loppuun asti menettämättä kaikkia elämiään.